Ludacris reklamuje solo Quincy`ego (VIDEO)



Ludacris reklamuje solo Quincy`ego (VIDEO)

W nagraniu gościnnie występują Ludacris, Naturally 7 oraz Rudy Currence.

Przypomnijmy tracklistę albumu, który trafił na półki sklepowe 9 listopada:

1. „Ironside” (featuring Talib Kweli)

2. „Strawberry Letter 23” (featuring Akon)

3. „Soul Bossa Nostra” (featuring Ludacris, Naturally 7, & Rudy Currence)

4. „Give Me the Night” (featuring David Banner, & Jamie Foxx)

5. „Tomorrow” (featuring John Legend)

6. „You Put a Move on My Heart” (featuring Jennifer Hudson)

7. „Get The Funk Out Of My Face” (featuring Snoop Dogg)

8. „The Secret Garden” (featuring Usher, Robin Thicke, LL Cool J, Barry White, Tyrese & Tevin Campbell)

9. „Betcha Wouldn`t Hurt Me (featuring Mary J. Blige, Q-Tip & Alfredo Rodriguez)

11. „Many Rains Ago (Oluwa)” (featuring Wyclef Jean)

12. „P.Y.T. (Pretty Young Thing)” (featuring T-Pain & Robin Thicke)

13. „It`s My Party” (featuring Amy Winehouse

14. „Hikky-Burr” (featuring Three 6 Mafia & David Banner)

15. „Sanford and Son” (featuring T.I., B.o.B., Prince Charlez & Mohombi)


Share This